Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
NU HAR DET HÄNT IGEN!! Detta föranleder mig att återinföra min tidigare text om Kristianstads slakteri, som nu har blivit polisanmält för att man skållar levande grisar.


LILLA SKÄRA GRISEN MIN


Skålla lilla gris ...
Usch vilket barbari!
Slaktarn borde få sig ris!
Vilket svineri.

Livs levande skållas ...
Inte få dö i frid.
Att dom får hållas!
Nu måste vi ta strid!

Skålla slaktarn istället!
Ge han vad han tål
det dumma skrället.
Går hädan med ett vrål.

Skära honom till filé ...
Bulta, banka honom mör.
Det vore väl en bra idé!
Men tänk om han inte dör ...

Skaldat av mig, Gormsen,
enär endast galten Särimner äts livs levande.
I varje fall uppstår han igen morgonen därpå ...




Fri vers av Gormsen
Läst 299 gånger
Publicerad 2011-08-26 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gormsen
Gormsen