Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

!Förälskad och Galen!

 




När det känns som att ens sömmar ska spricka

för all längtan all hunger all kåthet all kärlek

som vill:

UT

UT

UT

som vill:

IN

IN

IN

När det känns som om att man har vaknat

ur sin törnrosesömn & INTE vill somna igen

& absolut inte att den man är kär i ska somna

försvinna ~ denna förfärliga blandning av

vånda & lycka ... oro & glädje ... att inte

vara ensam i själen längre ...

att ÄLSKA & vara ÄLSKAD ... ahhhhhhhhh!

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-26 14:02



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Svåra känslor
2011-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP