Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akvarell

 

 

 

Medvetandet slocknar och väcks.

Lögnen föder sin egen sanning,
medan jaget arbetar intuitivt.

Det är en tavla bara; en akvarell,
som ingenting alls betyder.

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-26 14:33



Bookmark and Share


  ULJO
Du målar verkligen på djupet. Helt underbart.
2011-08-28

  Anders Perols
En lakonisk text med stort innehåll. Mycket välskrivet.
2011-08-27

  Ingela Svenson VIP
Just att du slutar med "....som ingenting salls betyder" gör att läsaren förstår att det betyder ALLT! Havet och människorna.....i symbios kanske. iallafall mycket sammanbundna
2011-08-26

    Ken Cassel
Riktigt tjusig är Akvarellen i alla fall
Och det måste ju bara betyda någonting?!
:)

Kramar!
2011-08-26

  Anya VIP
Bara en akvarell....jaa så kanske man kan se det. En vacker text med djup.
2011-08-26

  Larz Gustafsson VIP
P.S. "Som regn på en akvarell" (Gyllene Tider) D.S.
2011-08-26

  Larz Gustafsson VIP
Men bilden där betyder redan något för mig.
Kärlek vid första ögonkastet.

Sanningen frigör. Där har du grundkriteriet.
2011-08-26

  walborg
jag förstår inte texten riktigt men tycker att akvarellen är otroligt fin. har Du målat den själv?
2011-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP