Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett universum som vårt

 

 

om det här är framtiden -
kan du då visa mig rätt bland salarna
så jag någon gång får vila -

stressar annars kring korset
och glömmer det dagliga

hur långt bort får jag gå -
får jag gå bortom viltstängslet
vidare in i förtrollad skog
vidare in i sömnens landskap

de verifierade lösenorden
representeras av tre tillstånd
varav inget är det rätta -

inte i ett Universum som vårt

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-26 19:23



Bookmark and Share


  Anya VIP
fint och sant om vilsenheten. Jaa vart ska man gå?
2011-08-28

    lärjunge
Höjd ovan HÖJD!!!
2011-08-28

  Gunnar Odhner
Problemet kan helt enkelt uppstå för att vi tror att vi vet vad universum är. Bortsett från det tycker jag det är mästerligt formulerat!
2011-08-27

  Larz Gustafsson VIP
Man kan sitta vid korset och bara ta emot.
Gud vill det.
Jesaja 30:15-18
och
Luk 10:38-41
2011-08-27

  Ingela Svenson VIP
Enastående, nu lade jag mig platt på marken (om jag kunde)
2011-08-26

  Börje Larsson
Mästerligt!
2011-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP