Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje människa är större än sin situation

 




På en veranda till sin


Själs ofantliga slott


lever många mänskor

och kallar det för sitt jag


Livssituationen är att


hålla verandan fin


hålla ett vackert och


städat sken utåt


medan


Själen hålls instängd


under kontroll


Ingenting vore mer befriande


än att få öppna


djupjagets alla fönster


och portar


på vid gavel


och äntligen


bli synlig

älskad och älskande.


Vaken.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2011-08-26 23:21



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
tycker mycket om denna bild
det bilden lyfter fram
2011-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP