Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våga

Ifall du ser ljus
våga ta emot det
plocka fram bit för bit och ställ de en fråga
låt allt får finnas
även det mörka
i ljuset blir det klarast av alla

Jag vill se ljus
nu mitt i natten
önska jag vågade
men allt har väll sin tid

och natt och natt

bli ljus, ljus som dagen

men ...

jag vet att allt skrämmer mig




Fri vers av Sophia Ivarsson
Läst 455 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-27 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sophia Ivarsson
Sophia Ivarsson