Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augusti




Dis

 

mjukt fuktigt dagsljus

sommarvärme som bonus

efter regnen

blir till disiga dagar med sol

allt mognar

allt faller

 

jag med




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-27 14:49



Bookmark and Share


  Minkki VIP
första raden är betagande - hand i hand med hästarna (resten av dikten är också bra, men det första anslaget är bara extra fint)
2011-08-27

  Anita Brännström VIP
ser hösten framför mig då jag läser detta....
2011-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström