Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taggad som BLÅTT. Första dikten av 12 - en på temat BLÅTT för varje månad till och med juli 2012. Ett naturligt tema för oss nära polcirkeln...




Augustiblått (tema BLÅTT)

 

Redan mörkare

ännu ljust

men riktningen

är tydlig

 

Redan tätare

tätare inpå sinnet

inpå skinnet

men ändå milt

och förlåtande

milt och blått




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 218 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-27 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström