Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sentens


Främlingskap

Det vatten
som kluckar vid min strand
är detsamma
som slår mot dina klippor




Övriga genrer av vera gade VIP
Läst 526 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-27 18:26

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP