Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns kvar i våra tankar


Jag älskar dig fortfarande

Orden ekar i mitt huvud

Hörde jag rätt?

Sa du vad jag tror att du sa?


En mörk kväll vid stranden

Vi sitter nära varandra

Du har saknat mig och jag har saknat dig

Du ser att någon kommer, viskar snabbt i mitt öra "jag älskar dig fortfarande"

Som en ilning genom kroppen, hörde jag rätt? Så länge som jag väntat på att få höra dom orden från dig

Jag måste hört fel, det kan inte stämma. Jag frågar nervöst vad du sa, men hinner inte få något svar innan vi blir störda.

Vi skiljs åt utan att något mer blir sagt, men orden ekar fortfarande i mitt huvud

"Jag älskar dig fortfarande"




Fri vers av Tokiohoteltjejen
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-27 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tokiohoteltjejen