Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Intimitet eller Intensitet


Förälskelse säger ingenting

Om du tycker om mig
se mig som människa

Om du bryr dig om mig
behandla mig som en vän
inte som ett objekt

Om du försöker utnyttja
mina svagheter
skyll dig själv




Fri vers av Röllekan
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-28 13:55



Bookmark and Share


  LassO
sanna ord
2012-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Röllekan