Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänstertrafik

 

 

 

när de envist springer
runt vårt kvarter

 

som tiomilare

 

högst på brofästet
befästs galenskapen

 

som skogsbränder

 

jag dirigerar landet
tillbaka till vänstertrafik

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-28 20:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja, du är i särklass och världsbäst.
2011-08-29

  Börje Larsson
Riktigt bra poesi,du får folk att tänka till....
2011-08-29

  anits VIP
Mycket bra skrivet, gillas, mycket
2011-08-28

  L Patrik W Johansson VIP
som filosofi en chokladbit

som fakta

har jag alltid undrat varför england envist biter sig fast vid den
har tänkt forska i det men ej orkat
ratten t o m på fel sida i bilar
och det otroliga mina föräldrar pratat om när det även fanns här och ändrades

filosofiskt kör jag alltid i mittfåran eller är som en cheva på väg till vegas på de gula mittsträcken i nevadas öken

Be well,
LPWJ
2011-08-28

  lodjuret/seglare VIP
Om du bara startar 'Op-positionspartiet' så röstar jag fram dig som såväl partiledare som 'månadens bästa partiledare'. Skulle partiet bryta sig in i riksdagen så får det byta namn om det skulle råka få de flesta rösterna. Då kan partiet heta 'Oop-positionspartiet' för att som inte helt förlora sin själ. Viss ombytlighet är ju inte precis en främmande fågel i politiken, så det skulle kännas 'helt rätt' i den miljön.
2011-08-28

  Ingela Svenson VIP
Ja, efter apokalypsen kommer den tillbaka - vänstertrafiken!
2011-08-28

  Larz Gustafsson VIP
"Säg vet du om att det är vänstertrafik i våran själ?" (T Di Leva)
2011-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP