Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ny session gott folk Spår 1: Skriken tystnar mellan husen Session: Fålhagen Skriven av Erik Wretling 6e Januari 2006


Skriken tystnar mellan husen


Tysta steg i en miljonvilla
Skuggorna pimplar vin och diskuterar Kourac
Väck ingen till liv
Jag finns under din hud
Varje natt då du ler och blir en annan
Ta ett break/Du är en av oss
Ta dig ut till ditt riktiga liv/från
Skriken tystnar mellan husen

Pimplar vitt lådvin/ kollar plasma tv
Livet blir så enkelt färgat neon
En resa i samhällsklass
Dom röda, blå och gula ljusen i
Din drink och ditt köpta leende
Avslöjar livet är en fasad
Ta dig ut till ditt riktiga liv/från
Skriken tystnar mellan husen

Blir en främling om nätterna
Efter dina steg och dina slumrande ljud
Ett möte i ett nedsläckt kök
Du berättar historier som inte fanns
Om en tid som du aldrig haft
En längtan/ Ett begär/Att
Skriken tystnar mellan husen




Fri vers av Wretling
Läst 741 gånger
Publicerad 2006-01-06 22:42



Bookmark and Share


  Ninashine
Här fanns en viskning under det bomullsmjuka täcke som skyddade mig från att se eller förstå allt.
2006-01-24

  _Qexa
Denna var extremt bra...
Tyckte om detta:

Ett möte i ett nedsläckt kök
Du berättar historier som inte fanns
Om en tid som du aldrig haft

Det är tummen upp:D
2006-01-10

  invisibleangel_
Den här har du visat mig innan du publicerade den. Jag förstår fortfarande inte vad texten handlar om... Eller är det bara att mitt huvud inte är tillgänglig :) Men eftersom du använder annorlunda ord så får du en femma;)
2006-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Wretling
Wretling