Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stulen sommar

 

 

 

en näckros vill mig illa
född på botten av ytan

näckrosor finns och färger
de bär varandra på ryggen

avbrott och da capo

det är konfetti
och en stulen sommar

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-29 09:55



Bookmark and Share


    Kim Eva Pettersson
Men vilken stjärna jag hittade här!!!! Tar och bokmärker!
2011-08-29

  Nanna X
jag äslar den där illvilliga näckrosen, känner den väl...
2011-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP