Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Först publicerad på: http://ljusetkommer.se/?p=1587 "Vända andra kinden till"


Vågtoppar av disharmoni - en storm som ebbar ut



Den vishet

som sedan tidernas begynnelse

varit som förborgad

i dessa ord

förkroppsligas

förverkligas

idag

i allt


Det finns inget

på varken himmel eller jord

som kan stå emot

kraften

av Kärlek och Ljus

då allt som är och består av

i grund

strax funnit sin ro

i ett tillstånd

av fullkomlig skönhet

och harmoni


Allt mer kapade toppar

av gamla tidens

disharmoniska toner

kommer visserligen

att ett tag till

visa sin närvaro

på många områden

men då Kärlekens högsta toner

inget missar

att sätta i vibration

så kommer kvarvarande disharmonier

att överröstas

inifrån och ut

för att självdö

efter en kort tid

av oro


För den som redan

hör toner

av allharmoni

i fullbordan

är den egna personens önskningar

inte längre lika viktiga

utan så mycket hellre

att vara i resonans

med Kärlekens symfoni


Redan nu

är det en underbar visshet

som fyller medvetandet

om man är aktiv i process

att möjliggöra skifte av tidevarv


Varje sinne uppfylls av glädje

över att veta sig vara i stånd

att känna in den allt mer accelererande övergången i allt 

från det gamla omedvetet existerande

till ett fullständigt medvetet varande

i ljusets helhet av allharmoni

där vi på alla nivåer

kommer finna balans

mellan det yttre och det inre

då vi brutit alla de barriärer

som i alla tider

hindrat varats frihet

från tid och rum


Var bara lugn

om yttre förhållanden

ännu ett tag

visar upp någon topp

av disharmoni

framför dina ögon

då detta endast är som en dödsryckning

av något som ändå ingen framtid har


Det som är på väg

att upphöra

är inte lönt att ägna energi

utan all kraft

som betyder

är av Kärlek och Ljus


Hotar någon

din personliga sfär

med sin disharmoni

kommer inte egen disharmoni

kunna neutralisera

utan lita till att den tonen

som kommer av kärlekens instrument

som är du

är det som är det rätta att befinna sig i

oavsett vad yttre disharmonier består av


Vända andra kinden till

och i fullkomlig medvetenhet

om betydelsen av detta begrepp

är det som förvandlar

själva strukturen av disharmoni till harmoni


Med andra ord

råkar du få en smäll på käften

ge allt av din kapacitet

av kärlekens handling och ord

och varje gång

är ett viktigt steg

taget mot fullbordan

av den tid som skall komma

Kärlekens och Ljusets tid.




Först publicerad på:
http://ljusetkommer.se/?p=1587
2011-08-29 Av ljusarbetare Ari Viklund




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ari Viklund
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-29 13:25



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
dina ord

andas

ljusdaning
2011-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund