Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats frost

Mitt hjärta, dunkar i mitt bröst
inte ensamt
inte oroligt
inte så hårt och kallt

Jag har mött dig, du som lyckades tina upp mig
värma mitt inre
ge mig en kärlek så ren som vitaste snö

Du och jag, vi ligger där och andas varandras dofter
vi pratar känslor
så naket,
så öppet och ärligt

Framtiden känns ljus
jag har en framtid med en man
en man som inte känns skrämmande
inte hotfull
inte våldsam

Han har bevisat för mig vad äkta kärlek är




Fri vers av MissManic
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-29 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissManic
MissManic