Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spår av dig

regnet spelar mot mitt fönster,
tunga droppar blir till toner om dig

de röda löven som snart täcker gatan,
viskar om minnen som aldrig blev till

i mitt hem regerar tystnaden
jag går från rum till rum, letar efter dig

ett plagg, en bok, en doft - det måste finnas nåt
men här finns inte ett spår av dig

var du någonsin här?




Fri vers av Poison Ivy
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-29 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poison Ivy
Poison Ivy