Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"TE"

Nej tack, inget te idag

jag kan inte dricka te idag

Tekannan har spruckit och tråden har gått av

tråden som höll samman hoppet och drömmarna

 

Nej tack, inget te idag

idag är fel dag att dricka te

Teatern har stängt och jag kan inte spela min roll

spela en roll, som om ingenting hade hänt

 

Nej tack, inget te idag

hur skulle jag kunna dricka te idag ?

Temat har bleknat och håller inte för att dricka te

temat om mitt hjärtas drömmar, där tråden gick av

 

Musiken har redan tystnat och

ingen spelar längre

Solen har redan lämnat scenen

blott månen och skuggorna finns fortfarande kvar



© La Magnólia 2011.08.29




Bunden vers av La Magnólia VIP
Läst 543 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-08-30 00:11



Bookmark and Share


    huldran
Vackert. Sorglig och vemodigt skör.
Vacker Tekopp;)
2011-10-30

    LitenOskyldig
"Temat har bleknat och håller inte för att dricka te
temat om mitt hjärtas drömmar, där tråden gick av"
Så väldigt vackert.
2011-10-06

  Ninananonia VIP
Men i morgon då? Imorgon är en ny dag...då kan du dricka te?
2011-09-11

  Bibbi VIP
Benägen att hålla med Maria T
2011-09-06

  Linda CH VIP
Vemodsvacker med ett stänk av sorg som berör!
2011-09-05

  Maria T
Kanske te i ett sprucket krus
i den tysta månskuggan
2011-09-04

  mare VIP
Dikten berör..fin, med sorgens ton..
2011-08-31

  stenhur VIP
En tråd som gått av...
berätta mera är inget krav
men det skulle du kanske göra
för ett lyssnande öra
2011-08-30

  erkki
Väldigt vackert och melankoliskt. Kanske sorgesamt. Riktigt bra!
2011-08-30

    Birgersdotter VIP
Så vackert sorgligt berörande...
men drick te i sprucket krus
och se då är det lagat
För såna som du min vän
kommer alltid att glimma!
2011-08-30
  > Nästa text
< Föregående

La Magnólia
La Magnólia VIP