Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du?

vill du?


vill du att jag

saknar dig nu?


då gör jag det


vill du att jag älskar

varje centimeter

av det som är du?


vill du?


då gör jag det



för jag följer


mitt hjärta


och mitt hjärta


är du




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-09-04 21:37



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
...det är gott
2011-09-08

  Let it go VIP
Både jag och mitt hjärta LER, underbart fint!
2011-09-05

  Erik Hall
Strålande vackert!
2011-09-05

  TT
...Gud vad vackert...underbart...!!!
2011-09-05

  Nattsuddan
Hihi, så härligt skrivet.
2011-09-04

    ej medlem längre
härliga ord att höra...
2011-09-04

  Sofhia Wirström
fin, berörande.
2011-09-04

    ej medlem längre
Ja tack ;) !
2011-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP