Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mirakelkuren

Nymålade naglar i blodrött nagellack,
noppade ögonbryn och nyskapande
tankar.

Kyla söker sig tillbaka, då höstvindar
viskar vi snart går mot mörkare tid.

Drömmer om molnen jag kollade på
i somras. En elefant, ett fartyg och en
katt, som skapades via luftens hastighet.

Tittar ofta upp mot himlavalvet, då stjärnorna
lyser så klart. Speciellt en stjärna, som vetter
mot norr gnistrar likt en diamant.

Mina ögon gnistrar lika mycket, då vackra
handlingar skapas av kärlek och vänskap.
Ord sägs då modet tass till. Kramar och
lycka växer då handling sker.

Underbar musik, fångar våra sångröster
under några timmars glamor. Skratt
som klinga, önskan om en väns
närvaro då latinotoner spelas.

Skapande nyanser, viskande drömmar
då hettan växlar över alla de
sju eldiga passioners känslor.

I mörkret vågar fantasin växa till sig
och skapa romantik, genom erotikens
fader.
Stearinljus skuggar rummets vinröda
gardiner. Väggar och tak fångar upp
hettans växande känsla.

Vilt snurrar nakna kroppar över
sidenlakan. Rosenbladens arom
väcker sinnen från sovande känsla.

Älskogens under sker då harmoni
vävs samman med djupet av hjärtans
brand. Hungern river våldsamt
sönder förståndet, lockar med
näckens förföriska fiol. Sjöjungfrun
sjunger njutningens sång, så ljuvt att
öronen bara hör klingande ljud.

Som av ett trollslag förenas hungern,
passionen och kärleken i en
ljuv stråkkonsert utan slut.




Fri vers av Filosofen2
Läst 182 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-30 02:49



Bookmark and Share


  Zelogath
Vackert och passionerat skrivet
Som att försöka hinna med sommarens alla lustar
Och vackra minnen
Innan höstens mörka timme slår in årets dystra halva
Lev ut din sommar nu
Men värm dig med minnena
I höstens hårda vindar
Applåd, för dina vackra ord!
2011-08-31

  Julio VIP
ljuvligt språk..bra:)
2011-08-31

  Heikki Hellman
En berättelse ur levande liv. Stämningsfull.
2011-08-31

  Ari Viklund
Av drömmar väves framtid
då passion ger kroppen liv.
2011-08-31

  Johan Bergstjärna VIP
Ljuvligt eroromantiskt!
2011-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2