Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget annat

Blodet rinner varmt över frusen kropp,
Själen skriker, vägrar in i det sista.
Mörker sluter sig över blå blick,
nu visar vacker horisont, lovar slut på lidande i denna
dal
hjjärta som kämpat lugnar sig, andning följer i dansen ner
finner ro i stillhet.




Fri vers av T Daniel Westerberg
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-30 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T Daniel Westerberg