Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mej kyssa ditt liv

                    Låt mej kyssa dina ögon

Låt mej kyssa din blick

din själ

ditt hjärta

dina tankar

Jag vill kyssa din röst

ditt solar plexus

jag vill kyssa hela din kropp

Jag vill kyssa din längtan

dina innersta önskningar

Ahh låt mej kyssa

din hemligaste rädslor

och din sorg

och din glädje

Jag vill kyssa ditt l i v!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-08-30 14:51



Bookmark and Share


  ~Hope~
Mm... det regnar kärlek i dina ord! Vackert!
2011-08-31

  Zelogath
Vackert skrivet om kärlekens längtan och lustar!
Gratulerar till en välförtjänt plats bland de Uppmärksammade, min vän!
2011-08-31

  Linda CH VIP
Innerligt, häftigt, passionerat och ömt!
2011-08-31

  Ninananonia VIP
En dikt som berör... hetta och passion... :)

Så fantastiskt bra..
2011-08-30

  Filosofen2
Kärlek... Liknar Ulf Lundells stil....
2011-08-30

  mare VIP
Fint Johan ;)
2011-08-30

  aol
verkligen en så berörande ur hjärtat betagande skrift,
2011-08-30

    Birgersdotter VIP
Mycket vacker
2011-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP