Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksförbund




Kysser och famnar


dina problem

och all din ångest

och smärtas knivar

Jag försöker förstå

alla dina helvetens 

orsaker och plågor

Våra själar och hjärtan

är ett och detsamma

ditt mörker är mitt mörker

 

Men glädjen vinner

alltid till slut

i vårt heliga kärleksförbund

Vi flyger över ondskans garn

Vi skrattar upproriskt

våra fiender i ansiktet

och famnar varandra på djupet

högre och högre

tills friheten är nådd

för vi älskar varandra.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-30 15:48



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) ett vackert förbund har du... :)
2011-08-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
En är stark
Två är starkare
Två som varandra har
är inte bara ett par, de
det bästa verktyget har
kärlekens hela repertoar
till sitt försvar! Väl skrivet!
2011-08-30

  mare VIP
Applåd !
2011-08-30

  tRAsSeL
Fick mig att må bra :) Läs gärna min dikt "Min ångest", känns som om dessa hör ihop lite
2011-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP