Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt dig inte tystas ner var slutorden

Hans ord for som en pil rätt in
i mitt hjärta och jag kände att
jag var på rätt väg och att jag
bara skulle fortsätta skriva ut
det jag upplevde kände anade
bara skapa på utan att låta mig
stoppas eller hindras av andra
budskapet jag lyssnade till var
djupt och innehållsrikt och jag
drack som ett läskpapper och
inspirerades till fullo att aldrig
någonsin ge upp det jag trodde på
aldrig skrämmas eller känna
rädsla för vad andra tyckte tänkte
mitt innehåll var viktigt
låt dig inte tystas ner
var slutorden






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-22 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP