Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma, pappa & barn - limerick

En bebis som kommer från Magen
är faktiskt sin far upp i dagen
ty båda har törst
för välfyllda bröst
och vänder sig efter behagen


Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 1192 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2011-08-31 11:48



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Sannerligen, en limerick att sluta till sin barm!
Calle
2011-10-06

    ej medlem längre
Uppfyller alla krav man kan ha!
2011-09-01

  Fredrik P. VIP
träffsäker och kul
limerick-konst
2011-08-31

  AgnesP
Underbar Daniel!
2011-08-31

  ~Hope~
hehe... lovely!
2011-08-31

  Bodil Sandberg VIP
hahaha helt underbart bra!
2011-08-31

    BetweenTheLines
man blir visst aldrig gammal;)-även limericken behaglig på tungan
2011-08-31

  Baystream
HAHAHAHA limrikar bruka rinte falla mig i smaken - men denna var grym!
2011-08-31

  Alva Johnsson VIP
Applåder i kvadrat!
2011-08-31

    papillon
Jamen, vilken läcker limerick - förnyande och traditionell och metriskt perfekt - hand-och fotapplåd!!
2011-08-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vacker och grann
och dessutom
till tusen så sann!
Vad Du kan Man!
2011-08-31

  ia VIP
fullkomligt underbar !! :))
2011-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP