Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taggad som     IDESTRÖM




Dry Martini

 

Jag är rörd

men inte skakad

 

Jag är störd

men inte hatad

 

Jag är nörd

men inte hackad

 

Jag är förhörd

men inte häktad

 

Jag är förförd

men inte försakad

 

Jag säger bara, ja ja

Jag behöver nog en drajja...




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-31 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström