Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rent samvete

 

 

 

Nu är mitt samvete rent

nu har jag blivit syndaförlåten
begråten från gråten
utan ett vatten intet öga
blöder ur sårets risky sinnesstämning

nu är jag nästan klar som människa

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-31 13:22



Bookmark and Share


  AgnesP
Fin.
2011-08-31

  Larz Gustafsson VIP
Endast genom Jesu blod finns rening och förlåtelse. Och en präst har INTE fullmakt att tillsäga oss syndernas förlåtelse. Det behövs inga mellanhänder. Allt sådant är katolskt trams.
2011-08-31

  Lili Samuelsson VIP
"nu är jag nästan klar som människa"
bästa avlutet liksom
2011-08-31

  Anders Perols
Skönt flyt i denna lakoniska text. Gillar verkligen din förmåga att blanda in enstaka engelska ord utan att det blir corny.
2011-08-31

  mickech
Mmm inte dåligt!
2011-08-31

    ej medlem längre
wow. det var häftigt!
2011-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP