Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är Kärleken ~ Kärleken är Du!


Investera i kärlek

Satsa ditt liv på smek


Jag ser ju du kräks

Gå in i Skimret & läks



Dra dej tillbaka till en plats av sann Kraft

Finn allt det som du aldrig ännu haft

Sök det som är Ljus

Låt The Real Flow fylla ditt dystra hus



Vår tidsålder är en sjuk dröm

Kysser din hud med kärlek & glitter

Längtar efter din sanna blick Öm

Vi faller tillsammans i varmt

gnistrande mörker fullt av fnitter 



I sinom tid kommer du ändå just dit

Så bege dej dit nu

Ditt liv är inte menat att vara skit

Du är Kärleken ~ Kärleken är Du!




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-31 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP