Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du & Jag

Du behöver inte berätta allt till mig och inte heller jag.
Vi kan vara i känsliga dimensioner
Import av otroliga situationer
Liv som krossats

Vill hoppa ut i olika känsliga emotioner
Vill hoppa in andra emotioner
Vill stanna upp och hitta mina rätta kombinationer

Vill ge dej nyckeln till Nationer
Skapa andra

Tysnadens skarpa frustrationer.
Ilska till Kärlekens sjuka smärta, som intar varje hjärta.
Tills hjärtat stannar till och skuppar snabbare än förnuftet

Slår igenom med brinnande kraft

Längtar efter gröna stand-by stationer. Dömmer bort situationen
I Tysnaden kommer synden fram i rätta demostrationer

Du lyser med ljus kraft, genom brinnande konstellationer
Fastnar i osynliga vibrationer

Inte redo att ge upp utan en fartfylld resa
Förstår och accepterar

Mördar mina intentioner. Långsamt
Dansar igenom nattens heta stunder
Skakar loss, går loss, springer loss
Cyklar bort

In i regnet!

Tusentals pussar. Skapar kärlek, ger värme.
Lär mig ett främmande språk

Längtar efter gröna stand-by stationer. Drömmer bort mig i otaliga dröm situationer

Tysnaden tar fram synden i ljuset
Glömmer det lätt utan ljuset
Mörkret döljer oss.


Av: Carollina "Lina Lucy" Arroyo




Fri vers av Carollina Arroyo
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-31 20:03



Bookmark and Share


  Carollina Arroyo
Tusen tack för din kommentar verkligen Uppskattad :) Gillar dina oxå
2011-09-01

  Dyrbye
Gillar den här, har läst den många gånger nu! Bra skrivet, verkligen! :)
2011-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Carollina Arroyo
Carollina Arroyo