Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårsdag för gammal känsla

Luften är för tunn
Den spricker nog snart
Andetagen tar slut
Allt är lugn och väntan
Och du du du

Orkar inte dölja
Men hatar när det syns

Och när allt är för sent
Hör jag mig yttra de förbjudna orden
I tystnaden som följer
Hinner jag ångra ett helt år

Det skär sig
och du skär i mig




Fri vers av Sársauki
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-31 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sársauki
Sársauki