Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiggad och taggad som   ideström




Förlustgaranti eller Lustgaranti?

Storstockholms Lokaltrafik

har förlustgaranti

om man förlorar sitt kort

 

Tänk om Svenska Spel

hade förlustgaranti

på samma sätt

 

Då skulle man få

ny lottorad

när den gamla blev en nit

 

Kanske man till och med

kunde försäkra sig

mot drömvinsten

för det skulle nog bara bli

bekymmer

 

För många miljoner

är säkert en plåga

 

Nej hellre en lustgaranti

speciellt för äldre

som inte stöter på

andra könet

med samma

olidliga

lätthet




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-31 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström