Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anden & flaskan - limerick

 

Till en gnidare sa anden från Tropiken
- Jag är ledsen av att göra dig besviken
Men det finns ej något lätt sätt
att bli rik, så gör på rätt sätt
Börja med att panta flaskan i butiken  




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 564 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-01 15:33



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
ja det var ju snöpligt för n dä *

kul!!!
2011-09-14

    Birgersdotter VIP
lysande!!!
2011-09-01

    BetweenTheLines
ett smygslag för miljön måste man alltid gilla
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP