Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mening


känns så
Absolut
skrämmande naket
när livet undrar
varifrån
krafterna skall komma

blir mening

absolut
men ej kontrolerat
min ända räddninig


mening
mening
mening

känns så naket okontrolerat




Fri vers av Sophia Ivarsson
Läst 459 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-01 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sophia Ivarsson
Sophia Ivarsson