Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Asså fan för sådana killar som dig.


Varje Gång Jag Sluter Ögonen

Du började bra.
Gav mig tillit.
Jag gav dig tillit.

Du blev som en vän,
även om du stötte lite ibland,
men bara lagom.

Så skulle vi träffas.
Hej,kram,kom med hit.

Vi pratade och skrattade,
som vänner.

Sedan var det som om dina ögon
tappade färg.

Dina händer var först
på ryggen,sedan rumpan,
sedan brösten.

Jag bad dig sluta.

Men du bara fortsatte,
mer o mer.

Du var stor,stark,
gick inte kämpa emot.

Till sist känner jag hur du biter min läpp,
hur dina äckliga händer smeker mig där nere,
hur din vidriga kuk är hård.

Jag känner din kuk in i mig,
det gör ont.
Så jävla ont.

Jag slutade kämpa emot för länge sen,
hade ingen kraft kvar.

Låter dig hålla på,
känner tårar falla och lyssnar på dina
äckliga ord och vidriga stöningar.

Tack för in i Helevete!
NU EFTER TRE ÅR NÄR JAG KLARAR STÅ UPP SKA JAG FÖRFAN SLÅ IHÄL DIG JÄVLA VÅLDTÄKSMAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Fri vers av Smurfeeeen
Läst 343 gånger
Publicerad 2011-09-01 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smurfeeeen
Smurfeeeen