Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste du veta

Vill inte att du ska veta

hur pinsam jag kan vara, när jag berättar hur jag känner för dig.

Du får inte veta

Hur jag drömmar om dig varje natt, och att 90 % av min dagbok handlar om dig.

Du ska inte veta att

du är den finaste personen jag vet.

Men du har rätt till att få veta att

jag älskar dig.




Fri vers (Fri form) av Josefine N
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-01 21:23



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
fin
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Josefine N