Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirkus eller upptäcktsfärd

Det finns äventyr i dina ögon.
Det finns en fjäril som vill ut.
En annan flora,
En obrukad ryggsäck,
Berg och oceaner.
Oöverkomliga för en sådan som jag.
Men där finns också sjukdom,
tigrar och orkaner.
Visst finns det rädsla.
Visst finns det tvekan där.
Jag vill att du berättar för mig
Än en gång
Att
Det är för
Din egen skull.
Men ditt liv är inte likt mitt,
Och du fäller ut dina vingar,
Flyger ut i manegen.
Och publiken jublar.




Fri vers av Bauhaus Fashion
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-01 22:01



Bookmark and Share


    ordskalv
Så stark! Så fantastisk! Dagens bästa text helt klart! Dom två första meningarna tog tag i mig direkt eftersom jag mött så många människor med sådant jäkla driv men som aldrig lät det komma ut.
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Bauhaus Fashion
Bauhaus Fashion