Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angående för tidigt giftermål och skilsmässor




Om man sannerligen ÄLSKAR varandra

så kan det vara dags att gifta sej.

Men alltför många har för bråttom

med giftermål, för de känner inte

varandra och sej själva tillräckligt,

har inte nått till punkten då de kan

lova varandra riktig kärlek, en kärlek

som inte ger upp så lätt.

De allra flesta förhållanden har

toppar och dalar, lycka och kriser,

men bara dom som inte riktigt

på djupet ÄLSKAR sej själva

eller varandra, ger upp.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-01 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP