Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen bryr sig.



Sol och skuggor,
doft av barr och mossa,
och blåbärsris.

Cykeln lämnad vid motionsspåret.

De passerar springande,
tänker kanske: Se en cykel!

Ingen tittar sig omkring,
ingen letar efter mig,
ingen ropar ett Hallå,
ingen bryr sig.

Jag kunde ju vara försvunnen!




Fri vers av Marja Granqvist VIP
Läst 656 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-02 00:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin text. Lite sorglig
2011-09-12

    ej medlem längre
En alltför sann reflektion.
2011-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Marja Granqvist
Marja Granqvist VIP