Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Tidsöverskridande

På kyrkogården
gäller ej min nyköpta
parkeringsbiljett




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-02 08:55

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nej, där krävs nog en annan inträdesbiljett ...
2011-09-02

  Anders Nordlander VIP
dubbeltydig bra!!!
2011-09-02
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP