Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du ska se

Att hindra dig att känna
det jag anar att du gör
Är svårt när du inte vet
men ändå bara vill bort.
Jag bygger farthinder på
din väg
jag vill så mycket
mer än du kan ana!
Vill du ska sakta farten
ställer mig framför.
Se mig
se oss
Men du letar dig runt
framåt mot det du inte vet.
Tills jag slutar ställa mig
tar bort fartgupp
och sätter mig ner.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-03 07:34



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Oj vad många bilder
jag får upp här.
Många metaforer
många känslor
Kanonbra
2011-09-06

  TT
...så fantastiskt väl formulerat...griper tag och ger bilder...en text jag skulle önskat var ett svar på mina egna böner...kanonbra!!!
2011-09-04

    ej medlem längre
Mycket visdom
skönjs mellan raderna här

mycket bra....

tack...


Mvh

Änglaljus
2011-09-03

  Ninananonia VIP
ja..så bra... sätt dig ner och blockera vägen... :) Gillar den så...
Den är jättefin...

Bokmärker
2011-09-03

  Nanna X
bra bilder
livet är ju ofta fullt av farthinder och vägbulor
en del kanske vi lägger dit i onödan
andra måste faktiskt forceras
eller tas i lugn och ro
2011-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP