Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill men orkar inte

Gräshopporna hoppar runt i gräset
Fåglar dyker och glidflyger ovanför mig
Hästarna galopperar runt i sin hage
Katten jagar en fjäril på liv och död
Hunden busar och leker med sin boll
och vår lille kille på 1 år är med i hundens lek

Själv sitter jag bara på en trädgårdsstol och glor




Övriga genrer av Therés
Läst 372 gånger
Publicerad 2006-01-07 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!