Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och vi blir en





Kärleken besitter mej ikväll med en kraft större än galaxen

Jag gråter, jag rasar, jag fylls med en vrede djupare än mitt förstånd

Min aggressivitet får mej att skälva, men ömheten får mej att le

Jag fattar yxan och hugger i den döda granen, världen är galen

och jag längtar hem, och min ömhet är min ursinniga ledsagarinna

som får allting i mina sinnen att tala, att lysa, att leda mej hem

Jag betraktar ditt vackra ansikte älskade och jag förklarar dej min

ovillkorliga kärlek, och stormen griper tag i skogen och vi blir en.

 







Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-03 14:49



Bookmark and Share


  Joakim P Udd
galna döda granar är den enda strofen
2011-09-04

  Ninananonia VIP
Vacker starkvacker...
2011-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP