Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rasmus (6) frågar mamma


Har du åkt Rymdraket mamma?

Om pappa inte är pappa till dig mamma, vad blir han då?

Är äggen hala när de kommer ut ur hönans rumpa?

Får jag en bebismage om jag äter bulldeg med jäst i?







Fri vers av Therés
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-03 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!