http://bit.ly/scipoetry

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Science Fiction? Nej - Science Poetry! Taggad som SCIENCEPOETRY En känslornas framtidsvision framkallad med poesins magiska medel. Här hittar du alla: http://bit.ly/scipoetry




I rymden kan ingen höra dig skrika (Tema SciencePoetry)

 

 

Tänk dig ett vakuum

Ja, tänk dig ett universum

vilket som helst

 

Tänk dig att du befinner dig

i detta tomma intet

mellan materian

och vill ge dig till känna

 

Behövs då en mottagare

och hur lyckas du nå fram

över ljusårsavstånd,

vanliga triviala vakuummissförstånd

och en välbehövd kvanthoppsframgång

 

Detta är inte på jorden som vi känner den

Detta är nytt

Detta är inte placerbart i rymttidvävens maskor

Detta är oerhört

o e r h ö r t

 

I rymden kan ingen höra dig skrika




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-03 17:24



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
I rymden
kan ingen höra dig skrika
och det är långt till ICA.
2011-09-05

  Larz Gustafsson VIP
Gud kan.
2011-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström