Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödmjukhet

Karim Mahmoudi Taghana
----------------------------------


Det regnade mjukt. Vi vandrade under regnet, hand i hand.

– du har två sorgsna ögon

och ett fint leende! Det räcker för mig

att leva på!

Sa du.


Månen log i fjärran.

Regnet fortsatte.


02.09.2011




Fri vers av Karim Mahmoudi Taghana
Läst 566 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2011-09-03 17:25



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Ömsint, mjuk poesi, i leendets regntunga land...
2015-06-30

  Lärling
Instämmer med övriga: Mycket vackert!
2015-06-29

  PequeñaGatita VIP
Mycket vackert!
2012-04-29

  Junitvillingen
Åhhh, det här är helt underbar kärlekspoesi författad med ödmjukhetens penna...eloge till en fantastisk dikt!
2011-10-16

    ej medlem längre
Vacker poesi!
2011-09-12

  Mr Lindemann VIP
Nu befinner jag mig vara på Gotland. Enligt en lokal väderrapport skall regnet upphöra klockan 14 00 prick.

Lite ljuvligt, verksamma rader för en som läser
2011-09-07

  thyra
Jag håller fullständigt med själsöga här under! Poesi, verkligen!
2011-09-04

  Lena Själsöga Keijser
detta

är

vackert
2011-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Karim Mahmoudi Taghana
Karim Mahmoudi Taghana