Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstår inte att du står ut



Nej...kom tillbaka

Nej!
Vill att du går nu

Stick, försvinn

Nej nej, stanna

Snälla du
Gå inte

Jo föresten gå
Ja gör det

NU!

Hör av mig NÄR (inte om) jag ångrar mig

Hur kan du stå ut med det här?

Är det bara för att du VET att du...hur det än är...
är så otroligt älskad?






Övriga genrer av Therés
Läst 392 gånger
Publicerad 2006-01-07 17:09



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
Känner igen den här frustrationen du förmedlar.
2006-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!