Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till den kärlek jag nu måste lämna.


När kärleken tog slut

Himlen gråter liksom jag.
Önskar skölja bort
min sorg och saknad

efter dig.

Din kärlek är död.
Min låga dig ingen mer värme kan ge.
Du har fångats i mitt mörker
nu längtar du ljus.

Det smärtar mig att lära
att mitt mörker tog din kärlek.
För du var mitt allt
min trygga värld
min glädje och min sorg.

Förstod du aldrig varför
jag sökte glömskans dryck
för att fylla det tomrum
du i mig lämnade.
Min heta kärlekslängtan
fick aldrig något svar.
Du lämnar obesvarad
kärlek kvar.

Jag önskar att din kärlek
haft styrkan
att övervinna alla mina svagheter.
Att dölja alla mina brister.
Att fullkomna mig i dina ögon.




Fri vers av Angélica Kloberg VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-03 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP