Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp och ner hit och dit




Upp och ner från stolen
Upp och ner från soffan
Upp och ner från sängen

Upp och ner i mitt knä
Upp och ner i ditt knä
Upp och ner i allas knä

Runt, runt, runt...Känna på allt...
Smaka på allt...Spring, spring, spring
Upp och ner hit och dit

Livet med en ettåring som övningsgår




Övriga genrer av Therés
Läst 274 gånger
Publicerad 2006-01-07 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!