Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närma mig dig...

Jag vågar inte närma mig dig
du som väntat och längtat så länge.
Av rädsla att väntan blivit för lång
Du har redan gått innan jag hann ifatt
det jag missade innan jag började förstå.
Men du har lämnat ord utspridda i vinden
som jag kan följa om bara om inte fanns




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-04 09:24



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skrivet, men väldigt vemodigt
att läsa
2011-09-05

    ej medlem längre
Mycket fin text !
2011-09-04

  lodjuret/seglare VIP
en text om kärlek som är precis så lång som den behöver vara för att du inte använt fler ord än vad är nödvändigt
2011-09-04

    ej medlem längre
som en förlamande längtan
ängslan
men det är i nuet
det finns en öppning i slutet
om behöver inte gälla
man kan välja att följa orden
inte om

Hoppfullt trots den förlamande känslan.
Jag vill höra fortsättning!
2011-09-04

  TT
...underbar...så jäkla underbar..ryser och bokmärker!!!
2011-09-04

  Jakob Drakros
Jag är mållös.
Den griper.
2011-09-04

  Kungsfågeln
Oj vilken text, underbart flyt, känslan känns in och den gör ont.
2011-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP