Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid två människoänglar för varandra.

Det vackraste jag har varit med om



är när vi valde att vara änglar för varandra

När vi andades i en ömhet som upplöste 

iallafall många av våra till synes

olösliga problem och ångest

Vi kastade våra masker och Gud

började pulsera med sitt underbara ljus

och visa oss vår ofödda framtids glädjor

och vi förstod att i vår kärlek är vi

två oövervinnerliga brillianta änglar

två arbetare för det sanna livet

Stryk kommer vi alltid att få av

en galen omvärld, men vi kommer

alltid att resa oss upp igen

Vi är aldrig ensamma med våra mörker

Alltid två människoänglar för varandra.

 

 

 

 





Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-04 16:51



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Varmt och vackert
2011-09-04

  aol
så fint du kan skrifta, bra vännen,
2011-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP